Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΛΑΣΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 2019

                                    Προορισμος μας το πανεμορφο και φιλοξενο  ορεινο χωριο της Αρκαδιας ,Λαστα,σε υψομετρο 1060 μετρα.Ενας παραδοσιακος, εγκατελειμενος οικισμος.Σκοπος μας η συμμετοχη σε μοτοσυκλετιστικη συναντηση που για  7η χρονιά διοργανώνεται από τους Μοτοανεξάρτητους Μεσσηνίας και τα Μοτο-Ρεμάλια  Μοτοσικλετιστές από όλη την Πελοπόννησο, Αττική και Στερεά Ελλάδα συναντιούνται για ένα διήμερο δημιουργώντας μια μεγάλη ΠΑΡΕΑ με αγάπη για την μοτοσικλέτα και τα ταξίδια. Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή παρέα που επισκέφθηκε το χωριό και πέρασε ένα βράδυ στο μικρό αυτοδιαχειριζόμενο καφέ του Αί - Γιώργη. Τότε έγινε και η γνωριμία των δύο ομάδων και η ΦΙΛΙΑ κρατάει από τότε. Κάθε χρόνο συναντιόμασταν και ανταμώναμε και η παρέα όλο και μεγάλωνε. χρονο με χρόνο συμμετείχαν κι άλλες μοτο ομάδες - λέσχες στην ετήσια αυτή συνάντηση, με αποτέλεσμα στην περσινή συνάντηση να υπάρχουν 250 μοτοσικλετιστές.





























1 σχόλιο:

  1. As stated by Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh on average 42 pounds less than we do.

    (By the way, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING related to "HOW" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", not "WHAT"...

    CLICK this link to find out if this short quiz can help you unlock your real weight loss potential

    ΑπάντησηΔιαγραφή